Alle workshops worden verzorgd in mijn atelier in Sittard of eventueel op locatie. In het atelier biedt Jetske een breed assortiment aan kralen en benodigdheden om zelf de mooiste sieraden te maken. Van glas tot edelsteen en van zoetwaterparels tot luxe acryl. Een mix en match van kleuren en materialen maken je sieraden apart en uniek. Daarom heeft Jetske kralen niet alleen de grootste maar zeker ook de meest inspirerende collectie met heel veel zorg en toewijding samengesteld. Wekelijks worden er nieuwe producten toegevoegd en van alles is er maar een bescheiden hoeveelheid beschikbaar. Daardoor blijft het assortiment verrassend en veelzijdig. Van elk sieraad bestaat er maar één, waardoor u verzekerd bent van een uniek sieraad.

Een bijzonder cadeau, voor een ander of voor uzelf. De prijzen worden vastgesteld aan de hand van de gebruikte materialen, zodat voor elke portemonnee een mooi sieraad te vinden is.


Heeft u zelf een goed idee maar geen tijd of zin om ermee aan de slag te gaan? Dan maakt Jetske Kralen het sieraad speciaal voor u op maat. Gaat u liever zelf aan de slag, maar weet u niet goed hoe te beginnen? Volg dan een workshop sieraden maken. Regelmatig worden workshops ingepland, zodat u zelf kunt kiezen welk moment u uitkomt. In uw eentje of gezellig met vriendinnen of collega’s: het kan allemaal. Op deze website staan de betreffende data vermeldt.

Bij Jetske Kralen bent u van harte welkom!